T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / EFELER - Murat-Hale Küçükoğlu Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gıda Teknolojisi Alanı Yoğurt Üretim Aşamaları

Okulumuz Gıda Teknolojisi Alanı 11. sınıf öğrencileri Gıda Üretiminin her aşamasında mesleklerinin ne kadar önemli olduğunu yaptıkları çalışmayla kanıtladılar.Alan şefi Saadet EKİZ 'in başkanlığında Yoğurt üretimi için sütte olması gereken kalite kontrol kriterlerini uygulamalı Eğitimle öğrenip Yoğurt üretimlerini başarıyla yapmışlardır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.01.2023 - Güncelleme: 06.01.2023 19:29 - Görüntülenme: 133
  Beğen | 0  kişi beğendi