AYDIN / EFELER - Murat-Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

"Okulda Bir Kitabın Olsun" Projesi kapsamında gönüllülük esasına dayalı olarak kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla İlçemiz Okul Kütüphanelerini zenginleştirmek için 09.02.2022 Çarşamba Gününden itibaren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınavlar Takvimi açıklanmıştır.

Eyl

Okul sınıf ders programları değişmiştir.

Eyl

Tercihler 18 Eylül-23 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.AMP meslek alanlarına yerleştirme sonuçları 26 Eylül 2021' de ilan edilecektir.

Sonuçlar, https://e-okul.meb.gov.tr ve Veli Bilgilendirme Sisteminden duyurulacaktır. Ayrıca 8383 Mobil Bilgilendirme Servisine üye olan velilerin cep telefonlarına kısa mesaj (SMS) gönderilecektir.

Tercih sürecinin anlatıldığı ve Alanlar ile ilgili Bilgilerin bulunduğu "ALAN TERCİH SUNUSUNA"ulaşmak için sağ tıklayıp bağlantıyı indiriniz.

Efeler İlçesindeki Tüm Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde bulunan Alanların "TERCİH KODLARINA "ulaşmak için sağ tıklayıp bağlantıyı indiriniz.