AYDIN / EFELER - Murat-Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PROJEMİZ HAKKINDA

PROJENİN AMACI :

Projemizin amacı; sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilen, profesyonel donanımlı eleman yetiştirebilmek için öğrencilerimizin teorik eğitimlerini staj ile desteklemektir. Bu amaçla, katılımcı öğrencilerimizin Almanya ve Portekiz'deki merkezlerde sertifikalı bir eğitime tabi tutulması aynı zamanda evde yaşlı ve hasta bakımı konusunda Avrupa standartlarında yoğun staj faaliyetleriyle aldıkları bu eğitimi destekleyerek onların mesleki becerilerini artırmaktır.

PROJE HAREKETLİLİK TARİHLERİ:

1. AKIŞ PORTEKİZ

27 Ocak 2019 – 9 Şubat 2019

2. AKIŞ ALMANYA

07 Nisan 2019  - 20 Nisan 2019

PROJE ORTAKLARI:

1. AKIŞ ASCREDNO Braga/ Portekiz

2. AKIŞ Seniorenzentrum Südwall Dorsten/Almanya

PROJE KATILIMCILARI:

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanında eğitim gören 10., 11. Ve 12. Sınıf öğrencileri arasından seçilen her akış için 6'şar öğrenci.

PROJE ÇIKTISI:

Projemizle hedeflediğimiz öncelikle öğrencilerimize Avrupa Birliği üyesi ülke standart ve niteliklerinde eğitim ve stajlar sunmak, onların bu ülkelerdeki uygulamaları gözlemlemesini sağlamak; yaşlı ve hasta bakımı konusunda deneyimli meslek elemanları haline getirmektir.

Yayın: 02.06.2019 - Güncelleme: 12.07.2023 17:46 - Görüntülenme: 409